Reglament caminades

 

Aquesta caminada és una marxa a peu i caminant, excursionista, no competitiva, on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i solidaritat entre participants.

Tots participants  han de recollir  obligatòriament  el xip identificatiu personal a la sortida, portar-lo durant tota la caminada  i retornar-lo a l’ arribada.

 1. L’organització  considera que el sol fet d’ inscriure’s a la caminada significa que el participant  disposa d’ un nivell de condició física  i salut suficient  per afrontar la prova i que per tant, participa a la caminada sota  la seva responsabilitat i pel seu compte i risc, a mes de vetllar per la seva integritat física durant tot el recorregut de la caminada
 2. L’Entitat organitzadora, organitzadors i voluntaris  declinen  tota responsabilitat i  no es faran  responsable dels accidents, lesions o danys  que puguin ocasionar o produir els participants de la caminada, però si que  vetllaran  per tal d’ evitar-los.
 3. Tots els participants que no disposin de llicencia federativa ( assegurança ) corresponent,  poden adquirir una llicencia temporal amb una durada de 24 h. exclusiva per aquesta activitat. El preu es de 5€.  i s’ haurà d’ sol·licitar explícitament  abans de la sortida.
 4. Els participants que vulguin abandonar la caminada ho han de notificar obligatòriament  a qualsevol membre de l’ organització.
 5. L’ itinerari serà totalment senyalitzat amb marques. El recorregut s’ha de fer per el traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’ establiran els controls  que es considerin adients. L’ itinerari ha estat preparat únicament i exclusivament per aquesta caminada i restarà solament marcat per aquesta. Es retiraran les marques només passar l’ últim participant. Bona part del recorregut son finques privades per les quals nomes hi ha autorització per passar en aquesta caminada.
 6. Els participants hauran de seguir obligatòriament  les indicacions donades per qualsevol membre de l’ organització.
 7. S’ ha de tenir  un respecte absolut  per les normes esportives i cíviques  més essencials de companyonia, de respecte a la natura i a les propietats, masies, i conreus per on passi la caminada.  Es prohibeix mostrar un comportament agressiu o insultant amb qualsevol persona ja sigui de l’ organització, altres participants o públic  en general.
 8.  Recordeu, respecteu i conserveu la natura dels espais per on passareu, les propietats,  les masies i conreus.
 9. No embruteu. Dipositeu les deixalles als contenidors adients.
 10. Portar animals a la caminada implica que es fa responsable de qualsevol accident o acte que pugi ocasionar. Caldrà portar-los lligats en tot moment.
 11. Es recomana portar roba i calçat adequat per a camins de muntanya.
 12. A l’ arribada es obligatori retorna el xip identificatiu personal entregat a la sortida.
 13. En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la complementació del formulari d’ inscripció a la caminada , les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de l’ Associació “ Les Guilles, junts pels camins”  amb la finalitat de mantenir-vos informats sobre novetats, noticies  i actes organitzats per aquesta associació. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé mitjançant escrit adreçat a “Les Guilles, junts pels camins”   Plaça de la Vila s/n.  08593 Tagamanent. Així mateix i d’ acord els interessos promocionals de la caminada ( reproducció fotografies de la caminada, etc. ) mitjançant qualsevol dispositiu ( internet, publicitat, etc. ) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa  a l’ Organització el dret a reproduir la seva imatge.
 14. El fet d’ inscriure’s a la caminada representa el coneixement i  l’ acceptació total d’ aquest reglament. L’ incompliment d’ aquest reglament serà motiu de desqualificació i expulsió.  L’ organització es reserva el dret d’ admissió abans de la caminada i d’ expulsió durant la caminada si ho considera oportú.
 15. Es obligatori conservar aquest document fins a la finalització  de la caminada.
 16. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la caminada, si bé l’ organització podrà suspendre-la si ho considera oportú.
 17.  Es cas de qualsevol problema o  incidència durant  i referent a la caminada es pot comunicar als  telèfons:

687965902  ////  649185475  ////   674220200

Per qualsevol incident greu trucar  emergències tel. 112