18ª CAMINADA SOLIDÀRIA DE TAGAMANENT

Número 11/20
Estat Reserves obertes
Inici 23-11-2020, 00:00
End 23-11-2020, 23:59
Fi reserves: 22-11-2021, 23:59
Organizer Les Guilles
Location Plaça de la Vila s/n, TAGAMANENT (Ajuntament)
Places 894
Preus 6,00 € per persona*
1,00 € - General - Donatiu 10€ (Preu total: 11€)
-4,00 € - General - Donatiu 15€ (Preu total: 16€)
-9,00 € - General - Donatiu 20€ (Preu total: 21€)
-39,00 € - General - Donatiu 50€ (Preu total: 51€)
2,00 € SOCIS Les Guilles - Donatiu 10€ (Preu total: 10€)
-3,00 € SOCIS Les Guilles - Donatiu 15€ (Preu total: 15€)
-8,00 € SOCIS Les Guilles - Donatiu 20€ (Preu total: 20€)
-38,00 € SOCIS Les Guilles - Donatiu 50€ (Preu total: 50€)
5,00 € SOCIS Les Guilles - Donatiu 5€ (Preu Total: 5€):

Caminada Solidaria a favor de "MOUTE PER LA DISTONIA" " ASSOCIACIO ALUDME"

Aquesta caminada la presentem sota un NOU FORMAT:

Degut com ja sabeu al COVID-19 . Per la situació actual ens hem vist obligats a no fer la caminada com cada any, però volem seguir tenint el caliu de tots vosaltres. Tota persona inscrita a aquesta caminada rebrà via e-mail la ruta a seguir (Track i/o mapa). Durant tot el mes d’ octubre podreu fer la caminada pel vostre compte, el dia i hora que mes us convingui, de manera individual o amb grups de convivència. L’ inscripció es sempre individual.

Per tal que us puguem fer l’ entrega del obsequi acreditatiu d’ haver fet la caminada, ens haureu d’enviar a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  la  ruta en format GPX de l'itinerari, que teniu que seguir, o compartint la ruta des de la vostre aplicació de GPS.

Us recomanem utilitzar la aplicació Strava, però podeu utilitzar qualsevol que us permeti compartir la ruta amb nosaltres, des del Google Fit si feu servir un dispositiu Android com l’aplicació que porta el vostre Smartphone per exemple, Samsung S Health, Huawei Health, Apple Health, etc. o bé Wikiloc, Endomondo, Strava, Fitbit o si teniu un rellotge Garmin, Suunto, Polar, aquestes ja disposen del seu propi aplicatiu.

Un cop comprovat i validat  el vostre track,  us indicarem dia i lloc per recollir l’obsequi.

Podeu també  penjar fotos a  Instagram amb l’ etiqueta:  #caminadatagamanent2020

INSCRIPCIONS i CAMINADA:

Les inscripcions es realitzen a través de la web durant tot el mes d'Octubre fins el dia 30 a les 23:59h (socis 0€ (Gratuita) i no socis 1€). Tota inscripció esta lligada a un donatiu solidari de mínim 5€. Els donatius podrán ser de 5, 10, 15, 20 o 50€.

Recorregut aprox. de  15  km.   NO  senyalitzat. Hi haurà obsequis per totes les participants que compleixin la normativa de la caminada. Els   menors  es obligatori   anar acompanyades d’ una adult durant tota la caminada.

L’organització  considera que el sol fet d’ inscriure’s a la caminada significa que el participant  disposa d’ un nivell de condició física  i salut suficient  per afrontar la prova i que per tant, participa a la caminada sota  la seva responsabilitat i pel seu compte i risc. L’organització declina tota responsabilitat i  no es farà responsable dels accidents, lesions o danys  que es puguin ocasionar o produir els participants  en fer la  caminada. Recomanem que tothom tingui una assegurança d’ accidents. Cal complir  obligatòriament el reglament de la caminada que rebreu al  realitzar l’ inscripció i que podeu consultar a lesguilles.com

ATENCIÓ !! Atesa la situació especial del COVID19, aquesta  caminada queda afectada per la normativa vigent,  i tots els participants ens comprometen a respectar-la, complir amb els protocols establerts  i seguir les indicacions dels responsables de la  caminada.   No podran participar-hi persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.  Recomanem prendre's la temperatura abans de sortir de casa.    Durant la caminada  es guardaran les distàncies de seguretat. NO es podrà compartir cap tipus de material.

Els menors es obligatori anar acompanyats d'un adult durant tota la caminada